blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG playgirl74
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
play_girl74



PARCON / SECTOR EVENT
pridal play_girl74 25.6. 2007 o 19:34


Moja sobota začaloa troška nezvyčajne. Namiesto budíčka o pol desiatej ma už okolo piatej prekvapil ten pekelný stroj poriadne prenikavým zvonením. Keď sa mu na 150 pokus konečne podarilo prebrať ma k životu, vstala som a prvé kroky viedli k mobilu. S Matúšom sme boli dohodnutí, že o šiestej vyrážame tak som sa chcela presvedčiť, či to stále platí. Môjmu drahému som sa dovolala až o šiestej keď mi ospatým hláskom zapotil, že zaspal. Chvíľu som sa hnevala, no povedala som si, že sa aspoň môžem naraňajkovať. Moje výdatné rańajky tvorila dosť silná káva a keks- Vesna. Mňam. Po veľmi výživných raňajkách som si aspoň „upratala" izbu a ani som sa nenazdala a bolo 6:45. Nastúpila som do auta a hodinu a pol som si čítala nejaké poviedky v časáku.

Cesta ubiehala príjemne rýchlo, no akosi som sa začala nudiť. Vďakabohu, matúš vzal PSP tak som si aspoň na hodinku zahrala tekken. Vyplatilo sa, ale o tom neskôr . Najprv sme mali namierené do Trnavy a potom sme sa spokojne vybrali do Nitry. Ako som čakala, pamäť môjho drahého opäť nesklamala, takže nikto netušil kde sa event koná. Nakoniec sme samozrejme zistili, že to máme rovno pod nosom. Pred vstupom do budovy boli na schodoch akési čudné papiere, ktoré ukazovali smer, akým sa majú uberať naše kroky. Podľa inštrukcii, ktoré mi došli až keď sme zaplatili, sme si kúpili lístky a fasli sme aj nejaké vecičky a dokonca aj minerálku. Spokojne sme pokračovali ďalej. Vyšli sme po schodoch a zastavili sme pri brlohu. Nanešťastie, po dva a pol hodinovej ceste mi môj keks vytrávilo, takže sme šli na raňajky. Tie palacinky boli... no, dali sa jesť:-))

Okolo desiatej sme sa vydali na prehliadku budovy. Najprv sme zavítali do kina, kde práve končil nejaký film. No nič pre mňa, aspoň ten koniec bol poriadne nechutný :-P Potom sme sa šli kuknúť do miestonsti s PSP a playstation a podobnými srandami. Chvíľu sme kukali na tú novú 3D telku, z čoho ma akurát rozbolela hlava. Tak sme vošli do druhej miestnosti a tam sme chvíľu kukali ako típci hrajú dead or alive a podobné vecičky. Keď sme boli na odchode zastavil nás jeden chalan, ktorého som samozrejme nespoznala- to tá moja pamäť na ksichty. Keď sa predstavil ako Andrei, začalo mi svitať a so širokým úsmevom som mu povedala svoj nick, lebo meno by mu asi veľa nepovedalo. Nasledovali dva veľké cmuk na obe líca a potom si podal ruku aj s matúšom. Cmuk nebolo :-)

Chvíľku sme len tak kecali a keď sa uvoľnilo dead or alive, matúš šiel drtiť. Po piatich minútach ma to ako správnu veľkú bitkárku zaujalo, tak som ho odtiaľ vystrčila a pekne som si to zahrala ja. Tak som mala minimálne na pol hodinu o zábavu postarané, matúš sa zatiaľ zoznamoval s ostatnými sectorákmi- DHA, Dest, HeadHunter a neskôr aj Quit. Skúšala som hrať aj nejaké iné hry, ale stáoe ma to ťahalo k dead or alive, žiabohu obe boli obsadené.

Dopočuli sme sa, že saver krstí knihu, tak sme mu bežali tršku zaťapkať. Ako tam tak stojím a ťapkám odušu, otočím sa a do očí mi padne blond hriva a brada skoro až po hruď:-)) Aj keď som neverila vlastným očiam, bolo mi jasné že predomnou stojí v celej svojej kráse naša  blondína alias MMX. S hlbokým citovým zážitkom som sa ponáhľala za matúšom a headhunterom a ani tí neverili vlastným očiam. Andrei to nenechal len tak a hneď sa s ním bežal zvítať. Doslova. Pravdepodobne ho chvíľku naháňal ale čo bolo ďalej, to už neviem, lebo mi začalo škvŕkať v bruchu. Tak sme si povedali, že je najvyšší čas na obed a šli sme sa najesť. Kuracie prsia so šampíkmi a hranolkami boli rozhodne lepšia voľba ako palacinky.

Po výdatnom obede sme šli nachvíľu na čerstvý vzduch, lebo vnútri bol príšerne vydýchaný a teplo na umretie. Samozrejme, všetci rešpektovali zákaz fajčenia, takže sme sa radšej vrátili dnu, tam sme aspoň neriskovali rakovinu pľúc. Tak som opäť zakotvila pri svojom milovanom dead or alive (pomedzi to som troška
 zahrala aj tekkena). Po nejakej polhodinke sa pri mne zastavil Beholder a tak sme si dali
súboj. neviem celkom odhadnúť ako dlho sme hrali, ale marí sa mi niečo cez dve hodinky. Potom prišla správa že pred vchodom stojí Wii autko tak sme sa šli kuknúť. po
istom čase som sa s matúšovou sestrou túlala po vonku a to sa mi stalo osudným. Pekne si ma odchytil Fendi, Beholder a pár ďalších sectorákov a vznikol "veľmi vydarený" rozhovor :-))

Čas sa neúprosne krátil a my sme už o siedmej museli odísť, tak som sa pomaly začala chystať na odchod. okolo trištvrte na sedem dobehol matúš že nech idem na tekken turnaj, ale nechcela som, lebo už o desiatej som musela byť doma(má mi prísť pokarhanie zo školy tak radšej nepokúšam šťastie a poslúcham :-) Nakoniec ma prekecal a ja som sa umiestnila na 2. mieste :-) Ceny boli super, a potešila som pár ľudí, lebo obal na PSP a hru na PSP by som asi nevyužila :-)

Nakoniec sme sa so všetkými rozlúčili a 160tkou leteli domov :-) Som rada, že som sa nakoniec na event dostala, lebo som sa výborne zabavila, stretla som pár úžasných ľudí ako sú Andrei, Quit, Dest, DHA, Headhunter, Sabre, Beholder, Fendi, Riso... a mnoho mnoho ďalších :-)



Prístupov 3180
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
co sa za tie roky zmenilo:D
[ 5.8.2009] (príspevkov 0)
salsa dancing
[ 8.4.2008] (príspevkov 3)
oswiecim
[ 23.3.2008] (príspevkov 4)
ja
[ 23.2.2008] (príspevkov 5)
rodinka
[ 18.2.2008] (príspevkov 3)
oslava 18
[ 28.12.2007] (príspevkov 0)
ja
[ 25.11.2007] (príspevkov 7)
výletík
[ 3.11.2007] (príspevkov 0)
ja
[ 30.10.2007] (príspevkov 3)
ja v cervenej mikine
[ 14.9.2007] (príspevkov 4)